20140501_112844-normal.jpg20140501_112850-normal.jpg

Vapun myötä siirryimme siis ihanaan TOUKOKUUhun. Minusta ehkä vuoden paras kuukausi kaikenkaikkiaan <3

Kasvit versoavat ja luonto herää, tänävuonna haastetta tosin luo tuo valtaisa siitepölyn määrä.

Meillä toukokuun ensimmäistä päivää vietettiin siis donitsien ja siman voimin. Ulkona satoi räntää, ajoittain jopa lunta vaikka täällä aivan eteläisessä Suomessa asummekin. Tästä syystä päädyimme koko perheen voimin leffaan. Amazing Spidenman 2 oli sitten leffa joka kelpasi jokaiselle (harvinaista siis käydä koko perheen voimin).20140501_142614-normal.jpg

Elokuvanäytös muodostuikin meidän perheen yksityisnäytökseksi. Ehkäpä siksi että kyseessä ei ollut suuren yhtiön elokuvateatteri, mutta 3D elokuvakokemus oli kuitenkin aivan samanlainen, liput olivat jopa hieman halvemmat kuin olisivat olleet suuuressa leffahärdellissäkin. Käykää ihmiset elokuvissa ja käykää eritoten pienissä yksityisissä leffateattereissa, mikäli sellaisia vielä jostain löydätte.

Elokuva itsessään oli perus höttöä. Yleensä valitsemme 2D leffan hankalien lasien vuoksi, mutta ehkäpä tämä elokuva tehosteidensa vuoksi oli parempi juuri 3D elokuvana. Tulipahan käytyä ja ennenkaikkea kannatettua paikallista pientä teatteria.Tai tiedä sitten oliko tuo jopa kalliimpaa pyörittää vain viidelle hengelle kuin jättää pyörittämättä.