Tarkoitus olisi lähteä matkalle, mutta vasta ensitalvena. Tämä kevät ja kesä on jo lyöty lukkoon mutta ensitalvi olisi hyvä hetki meidän perheen matkustamiselle.

Rajoitteita ja toiveita löytyy paljon.

1. meitä on 5 ja rahaa ei ole rajattomasti

2. Ikäjakauma. Eli nuorin täyttää tuolloin 10v ja vanhin on melkein täysi-ikäinen. Keskimmäinenkin 16v ja me aikuiset siihen sitten päälle.

3. Diabeetikko

4. Lämmintä, mutta ei missään nimessä kuumaa (diabeetikon toive). Aurinkoa, tekemistä, vettä, kulttuuria, nähtävyyksiäkin.

Listahan on loputon.

Seuraavat illat jokainen meistä viettääkin siis omalla koneella selaillen matkanjärjestäjien sivuja ja miettien minkälainen kokonaisuus ja missä, sopisi kenenkäkin mielestä meille kaikille. Ei siis yksilötahtoja vaan jokainen miettii meidän komboa ja tekee ehdotuksia.

Aika pitkälle lapsia ajatellen mennään, sillä näyttää vähän siltä että tämä on ainakin yksi niistä viimeisimmistä ulkomaanmatkoista joka tehdään koko perheen voimin, huomioiden meidän vanhimpien lasten iät. Saattaa nimittäin olla että vanhempien kanssa matkaaminen ei enää montaa kertaa kiinnosta. Eihän sitä tosin koskaan tiedä.