20140608_111827-normal.jpg

Meillä on testattu tällaista lämpöyyny juttua buzzadorin kautta. Ajankohta on ollut hieman haasteellinen helteiden takia, mutta mitäpä tuosta, testaamaan on päästy kuitenkin.

Ja meidän perheen käyttäjien kokemukset olivat varsin positiiviset. Tyyny lämpeni mukavan lämpöiseksi ja lämpöä todellakin kesti sen luvatut 8h, enemmänkin. Lämpö oli tasaisen mukavaa, ei polttavaa mutta kuitenkin tehokas. Minua vaivaa kipeytyvä selkä lähes kroonisesti joten tämä tuntui hyvältä vaihtoehdolta iltakipulääkkeen sijasta.

Mieheni revähdytti makuunuoneen remontissa vasemmanpuolen selkäänsä ja pääsi myös kokeilemaan ihan kipuunsa tätä ja kyllä kipulääkkeen tarvitsi mutta lämpötyyny tuntui kuulema rentouttavalta, käyttäisi siis toistekkin :)

Myös isäni, jo 72v ikään ehtinyt tekevä miesihminen, tykästyi näihin lämpötyynyihin. Illalla rentoutti hyvin selän lihaksia puutarhahommien päälle. Olipa hän kipeytynyttä pohjelihastakin samaisella tyynyllä lämmittänyt.

Kokemukset olivat siis oikeasti varsin positiivisia, ainoastaan hinta vähän puhutti ja sitten se ainainen kertakäyttöisyys mutta nämä asiat ovat aina pohdinnan alla meidän perheessä.